La llar de Lúa

Hola!!

Si estàs ací és perquè estàs interessat/da a comprar o pujar música en “La llar de Lúa“.

– Comprar música: encara que hi ha un enllaç en “La llar de Lúa” no podràs comprar les cançons directament ja que és una biblioteca cedida pels grups i solistes que han tocat en Kaf Cafè amb l’única funció de mostrar el seu treball, cada vegada que li dónes clic  a l’enllaç “Veure fitxa” et portarà fins ací. No obstant açò, més baix hi ha una llista dels grups i solistes que participen en el projecte, cerca el grup o solista que t’interessa i contacta perquè et faciliten un mitjà (format físic o dígital) pel qual pugues fer-te amb les seues cançons.

Pujar músicaLúa està en fase de proves, i ara com ara, només els grups i solistes que han tocat en Kaf Cafè podran pujar música. Poden ser maquetes acabades o en procés de llançament, recorda que la música no ha d’escoltar-se perfecta perquè li agrade als teus seguidors, la plataforma també publicarà enregistraments casolans per a ajudar-te a seguir avant. El projecte acaba d’eixir a la llum, estem esperant les primeres aportacions. Si has tocat en Kaf Cafè i vols pujar les teues cançons a està biblioteca escriu a: lua@kafcafe.com .

La llar de Lúa va començar com un projecte que cercava la difusió i el fàcil accés als grups i solistes que toquen en *Kaf Cafè i que els assistents als concerts puguen contactar amb aquests directament per a fer-se amb la seua música (ja siga en format físic o digital).

Per a Kaf Cafè, la tortuga simbolitza molts elements que estan en el dia a dia dels grups i solistes:

  • L’aprenentatge continu perque viatja al llarg de tota la seua vida per a complir amb el seu objectiu vital, i supera cada situació que el mar o terra ferma li plantegen.
  • L’evolució interior personal, ja que avança i avança cap a la seua plenitud, incansable.
  • La lentitud del procés. És un animal que es pren el seu temps per a recórrer el camí. Al cap i a la fi, té tota la seua existència per a açò. Com bé saps, aprendre no sempre és fàcil i pot ser que no ho aconseguisques a la primera. Amb paciència i perseverança, arribaràs al teva destinació.
  • La presa de consciència de portar moltes coses “a coll” de les quals en alguns casos hauràs de desprendre’t, però que en uns altres es quedaran perquè ho triaràs així.

Tot açò és el que “La llar de Lúa” representa, un mitjà per a engegar-se. Només els qui s’atreveixen a somiar veuen altres mons, i només els qui es posen en acció, ho aconsegueixen.

Llista de grups i solistes que participen del projecteLa llar de Lúa“:

El projecte acaba d’eixir a la llum, estem esperant les primeres aportacions. Si has tocat en Kaf Cafè i vols pujar les teues cançons a esta biblioteca escriu a: lua@kafcafe.com

Patrocinat per: kafcafe.com / Descripció del projecte: Laura Rosers / Ilustració: Gelen Meyer